Karolinska Institutet, NVS

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Sektionen för omvårdnads vision är att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa genom forskning, utbildning och interprofessionell samverkan med vetenskaplig grund i omvårdnad. Utbildning som ges på sektionen spänner över hela livscykelperspektivet i olika vårdkontext; vård av barn-och ungdomar, preventiv vård, öppenvård, hemsjukvård, akutsjukvård, vård vid kroniska sjukdomstillstånd, vård av äldre inom kommunal hälso-och sjukvård, geriatrisk vård, palliativ vård. Sektionen har som huvuduppgift att bedriva utbildning inom huvudämnet omvårdnad samt att bedriva en patientnära och internationellt ledande forskning. Utbildning bedrivs på grund- (sjuksköterskeprogrammet), avancerad (specialistsjuksköterskeprogrammen) och på forskarutbildningsnivå. Sektionen har ett 100-tal medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med intresse och engagemang i att undervisa och bedriva utvecklingen av utbildning på vid sektionen för omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i olika kurser på grund och avancerad nivå på campus, och i verksamhetsförlagd utbildning. Kursansvar och examinatorsuppdrag samt handledning och examination av examensarbeten på såväl grund som avancerad nivå ingår i tjänsten. I tjänsten ingår även tid för kompetensutveckling/forskning med goda möjligheter att utvecklas i lärarrollen. Vi söker två nya medarbetare på heltid.

Kvalifikationer
För behörighet till denna tjänst krävs att den sökande är legitimerad sjuksköterska och har avlagt lägst doktorsexamen. Vidare krävs högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande dokumenterad pedagogisk erfarenhet av undervisning på högskolenivå. Tidigare erfarenheter av undervisning inom sjuksköterskeprogrammen är meriterande. För arbetet krävs att du har social kompetens med ett positivt sätt och god samarbetsförmåga samt har förmåga att skapa goda kontakter inom och utom institutionen. Du ska även ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. 

Bedömningsgrunder
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personlig lämplighet och vid pedagogisk skicklighet, erfarenhet av undervisning och klinisk kompetens.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska bestå av följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: Curriculum vitae, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/qualificationsportfolio).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-6138/2018
Kontakt
  • Eva Doukkali, Enhetschef, eva.doukkali@ki.se 08-524 83608
  • Mona Hellstadius, Personalansvarig, mona.hellstadius@ki.se, 08-524 868 14
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65, carina.eklund@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Agneta Öhlen, SACO, 08-524 837 53, Agneta.Ohlen@ki.se
Publicerat 2018-11-01
Sista ansökningsdag 2018-11-26

Wróć do ofert pracy