Karolinska Institutet

Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden.

Avdelning
På avdelningen för Barncancerforskning bedrivs en bred klinisk, epidemiologisk och laborativ medicinsk forskning, jämte vårdvetenskaplig, social och psykologisk forskning, inom området blod- och cancersjukdomar hos barn. Avdelningen består av forskargrupper och enheter direkt underställda avdelningschefen.

Childhood Cancer Epidemiology Group (CCEG) är en enhet på avdelningen för Barncancerforskning med inriktning på registrering och klinisk epidemiologi inom barncancerområdet. Gruppen förvaltar Svenska Barncancerregistret, med status av nationellt kvalitetsregister, men har också hand om ett antal forskningsregister. Enheten består av ….. och leds av en enhetschef. Vi söker nu en IT-ansvarig till enheten.


Arbetsuppgifter
Vi söker en IT-ansvarig till vår grupp för att utveckla, testa och driftsätta våra webbapplikationer för registrering av patientdata i olika register. En viktig arbetsuppgift blir även att medverka i ett projekt där förflyttning av register till en ny teknisk plattform ska genomföras. Denna tjänst innebär att du kommer ha ett mer övergripande ansvar för IT-delen samt vara arbetsledare för IT-gruppen. Du kommer att arbeta både självständigt och i samverkan med gruppen.


Kvalifikationer
Du ska ha högskoleexamen inom IT, en yrkesutbildning inom IT-området eller en flerårig dokumenterad erfarenhet av systemutveckling för webben.

Du har några års erfarenhet av att leda IT-projekt där du rapporterar status och progress.

Du har erfarenhet av komplexa systemmiljöer med integration mellan standardsystem och egenutvecklade system.

Du ska ha kunskap inom webbutvecklingsteknik (JSP och Jquery). databaser och Linux.

Det är meriterande med kunskap samt erfarenhet av eller inom Mysql, Tomcat, Apache, J2EE, SVN,,Ant, PHP.

Tjänsten innebär att du kommer ingå i ett litet, sammansvetsat team. Du kommer även ha mycket kontakt med användare och beställare, vilket kräver god social förmåga och vana att finna innovativa lösningar på ibland svårformulerade önskemål.

Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation sker på båda språken.

 

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5003/2017
Kontakt
  • Mats Heyman / MD, PhD, 076-050 2326
  • Désirée Gavhed / Projektsamordnare, 08-51772870
Facklig företrädare
  • Lars Ährlund-Richter, SACO, 08 - 5177 34 50, lars.ahrlund@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65, carina.eklund@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2017-12-20
Sista ansökningsdag 2018-01-15

Terug naar vacatures