Karolinska Institutet

Institutionen för medicinsk epidemiologi och biostatistik (MEB) är bland de största institutionerna inom epidemiologi i Europa och har ett särskilt fokus på att fördjupa vår kunskap om olika sjukdomars orsak. Vår institution består av forskare, doktorander, biostatistiker, datainsamlare, databasadministratörer och administrativ personal, totalt cirka 250 anställda. Institutionen är belägen på campusområdet i Solna. Mer information finns på: ki.se/meb

Forskargrupp

Institutionen för medicinsk epidemiologi och biostatistik bedriver många forskningsprojekt som innebär omfattande datainsamling på nationell bas. Vi driver flera studier om hur kvinnor upplever graviditet och förlossning samt hur deras barn mår senare i livet, med insamling av prover och hälsodata under ledning av professor Catarina Almqvist Malmros (http://ki.se/en/people/catalm). Vi behöver nu förstärka vår grupp med ytterligare en forskningsjuksköterska eller –barnmorska till projektet MAESTRO-CHILD där målet är att identifiera genetiska och miljömässiga riskfaktorer för astma och alleriger. 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är utskick av informationsbrev till studiedeltagare och telefonkontakt med föräldrar vid inklusion till studien, datainmatning samt samordning av personal inom studien. Arbetet och arbetstagaren kommer att ha sin bas på Karolinska Institutet.

Kvalifikationer

Sökande förväntas ha samtliga följande kvalifikationer: genomförd sjuksköterskeutbildning, svensk legitimation som sjuksköterska/barnmorska, samt goda kunskaper i svenska, som behövs i patientkontakten. Klinisk erfarenhet av att arbeta med människor är en fördel. Vi söker personer som har en positiv inställning och kan arbeta både individuellt och samarbeta bra i team och som tidigare visat initiativförmåga, flexibilitet och en förmåga att självständigt och strukturerat organisera sitt dagligaarbete. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Anställningen är 6 månader på 20%, med möjlighet till förlängning.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningens omfattning Deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4394/2017
Kontakt
  • Åsa Agréus, HR-handläggare, asa.agreus@ki.se
  • Catarina Almqvist Malmros, Professor, catarina.almqvist@ki.se
Facklig företrädare
  • Ann Almqvist, OFR, 08-524 861 99
  • Ulrika Zagai, SACO, 08--524 871 84, ulrika.zagai@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2017-10-06
Sista ansökningsdag 2017-10-16

Return to job vacancies