Karolinska Institutet

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 470 miljoner år 2017, består av åtta sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Vid sektionen för omvårdnad bedrivs utbildning inom grund- och avancerad nivå, friståendekurser samt uppdragsutbildning för sjuksköterskor. Dessutom bedrivs forskning och forskarutbildning. Sektionen har drygt 90 medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Arbetsuppgifter
Arbetet som utbildningshandläggare innebär att svara för att rätt antal platser beställs inom den verksamhetsförlagda utbildningen vid sektionen för omvårdnad. Detta sker genom ett nära samarbete med studievägledare och lärare inför perioder för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i primär- och slutenvård inom sjuksköterske- respektive specialistsjuksköterskeprogrammen. Arbetsuppgifterna är självständiga, omväxlande och inom ramen för ditt uppdrag har du möjlighet att påverka hur du ska organisera och lägga upp ditt arbete.

Anställningen som avses är ett vikariat på 100 % under 1,5 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med magisterexamen i omvårdnad eller motsvarande. Du bör ha administrativ erfarenhet, gärna med vana från universitetsvärlden med kunskaper bl.a. om utbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetet kräver att du ska kunna arbeta självständigt och i grupp samt ha god fallenhet för att organisera och prioritera, vi söker dig som tar stort ansvar i ditt arbete. Du behöver goda kunskaper i officepaketet, speciellt i excel och det är meriterande om du har kännedom om programmet (KLIPP) som används för beställning av VFU placering. I arbetet ingår kontakter med interna och externa parter varför vi lägger stor vikt vid god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du ska vara trygg i att arbeta både självständigt och i team samt har god organisatorisk och analytisk förmåga. Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och har en positiv inställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Anställningsform Temporary position longer than 6 months
Anställningens omfattning Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-1955/2017
Kontakt
  • Marie Iwarzon, stf/bitr sektionschef,, marie.iwarzon@ki.se, 08-524 839 04
  • Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef,, ulla.cronfalk-hernlund@ki.se, 08-524 868 18
Facklig företrädare
  • Agneta Öhlen, SACO, 08-524 837 53, Agneta.Ohlen@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
  • Carina Dahlin, OFR , 08-524 836 92
Publicerat 2017-04-11
Sista ansökningsdag 2017-06-28

Return to job vacancies