Karolinska Institutet, Institutionen för klinisk neurovetenskap

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning inom neurovetenskap, från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 400 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Karolinska Universitetssjukhuset, S:t Eriks ögonsjukhus samt Stockholms läns landsting (SLL). Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet. Mer information hittar du på vår hemsida: ki.se/cns

Avdelning

Den centrala administrationen på institutionen för klinisk neurovetenskap utgör det administrativa stödet till institutionens forskargrupper och utbildningsprogram. Här arbetar ca 20 personer bestående av administrativ chef, personalenhet, ekonomienhet, registratur, arkiv IT-stöd samt utbildning- och forskarutbildningsstöd. Här sitter även institutionens prefekt samt två forskargrupper.

Ekonomienheten

Ekonomienheten består av sex medarbetare med en ekonomichef, fyra handläggare och en assistent. Handläggarna ansvarar för budget och den ekonomiska uppföljningen av sina respektive forskargrupper och assistenten ansvarar för reseräkningar och den elektroniska fakturahanteringen.  

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med löpande administrativa ekonomiuppgifter av rutinartad karaktär. Det innebär bland annat granskning av utlägg och reseräkningar, kontroll av fakturor i vårt elektroniska fakturahanteringssystem samt förmedla regler och policys kring resereglemente och representation till verksamheten. 

Kvalifikationer

Sökande ska ha gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning, det är meriterande med eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska är ett krav då vi är verksamma i en internationell miljö. Det anses meriterande om sökande har erfarenhet av Agresso och Primula web.

Som person ska du vara noggrann, social, tillmötesgående och trivas med rutinarbete. Du ska även ha ett öga för detaljer eftersom arbetet kräver att man granskar utlägg och reseräkningar så att reglerna följs. Du ska ha förmåga att kunna kommunicera och förklara regler och förordningar till verksamheten på ett trevligt och pedagogiskt sätt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-1405/2017
Kontakt
  • Anders Ihrfors, Personalhandläggare, 08-524 832 87
  • Joakim Airaxin, Ekonomiansvarig, 08-524 870 76
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37, arsalan.amir@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
  • Gunnel Brolin, OFR, 08-524 810 63, gunnel.brolin@ki.se
Publicerat 2017-03-17
Sista ansökningsdag 2017-03-26

Return to job vacancies