Karolinska Institutet, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 470 miljoner år 2017, består av åtta sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Sektionen för socialt arbete har som huvuduppgift att bedriva utbildning och forskning inom området socialt arbete i hälso- och sjukvård. Utbildning bedrivs avancerad nivå.

Arbetsuppgifter
Vi söker en person med stort intresse och engagemang i att bidra till utvecklingen av utbildning och forskning i socialt arbete inom hälso- och sjukvård vid sektionen för socialt arbete. Vi önskar att du bedriver forskning och har undervisningserfarenhet inom området.

Kvalifikationer
Behörighetskrav för universitetsadjunkter är pedagogisk skicklighet och i normalfallet doktorsexamen/motsvarande inom för arbetsuppgifterna relevant ämnesområde.

Den sökande ska vara socionom med erfarenhet av socialt arbete inom hälso- och sjukvård, samt ha vana av undervisning och handledning högskolenivå.

Bedömningsgrunder
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet och personlig lämplighet. Därefter viktas vetenskaplig kompetens/aktivitet, lednings- utvecklings- och samverkansskicklighet samt  klinisk kompetens.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska bestå av följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: Curriculum vitae, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/qualificationsportfolio).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-1299/2017
Kontakt
  • Kerstin Fugl-Meyer, Professor och Sektionschef, , kerstin.sjogren.fugl-meyer@ki.se, 073-625 19 00
  • Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef,, ulla.cronfalk-Hernlund@ki.se, 08-524 868 18
Facklig företrädare
  • Agneta Öhlen, SACO, 08-524 837 53, Agneta.Ohlen@ki.se
  • Carina Dahlin, OFR , 08-524 836 92
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2017-03-09
Sista ansökningsdag 2017-03-30

Return to job vacancies