Karolinska Institutet, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Avdelning

Post-Contract Office är en del av avdelningen för lednings- och forskningsstöd. Avdelningen arbetar för att bygga och underhålla KI:s relationer med svenska och internationella finansiärer och samarbetspartners och har stödfunktioner för hela forskningsprocessen från idé till nyttiggörande. Post-Contract Office ansvarar specifikt för administrationen av EU-projekt, samt vissa NIH/US-projekt och SIDA-projekt. På Post-Contract Office arbetar idag 18 personer.

Arbetsuppgifter

Som EU-projekthandläggare inom Post-Contract Office kommer Du att ansvara för administrationen av ett antal EU-projekt, med främsta fokus på FP7 och H2020-projekt. Du kommer bl.a. att arbeta med den löpande finansiella administrationen, den finansiella rapporteringen och eventuella kontraktsändringar. För de projekt där KI är koordinator, kommer du även ansvara för kommunikationen gällande den finansiella administrationen vis-à-vis Europeiska kommissionen och projektpartners. Du kommer att ha ett tätt samarbete med ansvarig forskare och administrationen på den institution som forskaren tillhör. Du kommer även att arbeta tillsammans med de andra personerna i Post-Contract Office.

Kvalifikationer

Sökanden skall ha högskoleexamen eller motsvarande. Flytande engelska i tal och skrift är ett måste. Erfarenhet av internationell projektadministration är meriterande. Du skall vara bra på att arbeta med siffror, vara van att arbeta i Excel samt ha erfarenhet av att arbeta med några av de vanligaste löne- och ekonomisystemen (t.ex. Agresso, Primula etc).

Arbetet ställer även stora krav på flexibilitet och problemlösning. Tidvis är arbetet stressigt varför vi gärna ser att du skall kunna hantera deadlines.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du skall ha lätt för att samarbeta med andra samt skapa goda relationer till kolleger och samarbetspartners. Vi söker en person som är serviceinriktad, utåtriktad, lojal, stresstålig samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsform

Anställningen är ett vikariat på ca 1 år.

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2991/2017
Kontakt
  • Eva Björndal, enhetschef, 08-524 879 64
Facklig företrädare
  • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2017-07-21
Sista ansökningsdag 2017-08-11

Zurück zu Stellenangeboten