Institutionen för medicin, Solna, Rheumatology research unit

Institutionen för medicin, Solna, är en av de största kliniska institutionerna vid Karolinska Institutet. Institutionen är uppdelad i avdelningar som i sin tur består av en eller flera forskargrupper. Verksamheten består av forskning, forskarutbildning och grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare. Institutionen har tre profilområden: allergi, kardiovaskulär medicin och inflammatoriska sjukdomar.

Avdelning
Avdelning för Reumatologi, Institutionen för Medicine, Solna, är en aktiv och framgångsrik forskningsavdelning som har en ledande roll i flera nationella och internationella forskningskonsortier. Här bedrivs klinisk, experimentell och epidemiologisk forskning i nära samarbete med reumatologkliniken på Karolinska Universitetssjukhuset. Dr Caroline Grönwall’s grupp arbetar med att öka kunskapen om patogenesen vid autoimmuna sjukdomar med speciellt fokus på autoantikroppar och B celler.

Arbetsuppgifter
Vi söker en motiverad person med intresse immunologi och autoimmunitet. Arbetet inkluderar fram för allt praktisk laborativt arbete med kan också innebära dataanalys, skriftliga rapporter och litteraturöversikter.

Kvalifikationer

För denna tjänst krävs universitetsutbildning inom biomedicin och erfarenhet av experimentella molekylärbiologiska metoder. Meriterande är kunskap om immunologi och erfarenhet av antikroppskarakterisering, lektin analys, ELISA och cellodling. Goda kunskaper i engelska och svenka, i både tal och skrift krävs. Vi söker dig som är strukturerad, positiv och med god samarbetsförmåga. Du bör vara öppen för att lära dig nya metoder, bra på problemlösning och självständig i ditt arbete.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform 临时职位(6个月以上)
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4014/2017
Kontakt
  • Caroline Grönvall, caroline.gronwall@ki.se
Facklig företrädare
  • Lars Ährlund-Richter, SACO, 08 - 5177 34 50, lars.ahrlund@ki.se
  • Nasrin Bavand-Chobot, OFR, Nasrin.Bavand@ki.se
Publicerat 2017-09-07
Sista ansökningsdag 2017-09-17

返回职位空缺页面